Om Springpride

Springpride 2021RFSL
Springpride

Springpride den 22 maj 2021 i Eskilstuna.

Vi bjuder in alla, deltagare, besökare och organisationer, som vill verka för ett samhälle präglat av mångfald, öppenhet och respekt för människors olikheter.


Lördagen, den 22 maj, 2021, genomförs Springpride på Fristadstorget i Eskilstuna. Måndag till fredag, vecka 20, kommer det finnas föreläsningar, mingel, workshop, fester och kulturinslag att ta del av. 

Springpride är Eskilstunas egen HBTQ-festival som hyllar mångfald, öppenhet och mänskliga rättigheter. Det blir prideparad, artistframträdanden, seminarier, föreläsningar, utställare, glitter, glamour och dans in på småtimmarna!

Springpride är en av Sveriges äldsta pridefestivaler. I år blir det fjortonde gången i ordningen som Eskilstunas målas i regnbågens färger, och Eskilstunabor som besökare samlas för att manifestera för allas rätt att vara sig själva.

Under de olika rubrikerna till vänster (dator), rullgardin eller längre ner på sidan (mobil) hittar du mer information. Hittar du inte det du söker? Skicka då ett meddelande i formuläret nedan.