Volontär på Springpride 2024

RFSL

Gör din röst hörd på Springpride 2024! Bli en del av förändringen som volontär.

Är du redo att göra skillnad? Nu är din chans att delta i ett av årets mest inkluderande och inspirerande evenemang som volontär på Springpride 2024!

Varför välja att vara volontär på Springpride 2024?

  1. Gemenskap och inkludering: Gå med i ett hjärtligt team som strävar efter att skapa en plats där alla känner sig välkomna och accepterade för den de är.
  2. Sprid kärlek och glädje: Ge tillbaka till samhället genom att delta i skapandet av en festlig atmosfär fylld med kärlek, glädje och positiv energi.
  3. Utbilda och inspirera: Delta i att främja medvetenhet och förståelse för hbtq+-gemenskapens utmaningar och framsteg.
  4. Personlig tillväxt: Utveckla värdefulla färdigheter inom evenemangsplanering, kommunikation och teamarbete som kommer att berika din personliga och professionella utveckling.
  5. Gratis tillgång till evenemanget: Upplev Springpride 2024 från första parkett som en belöning för ditt engagemang och din dedikation.

Vem får bli volontär?

– Du ställer dig bakom RFSLs värdegrund (Länk)
– Du är över 18 år (15 år målsmans godkännande)
– Du deltar på våra volontärträffar innan Springpride
– Du ansöker hos Springpride att få bli volontär

Skicka in ansökan

1. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, berätta varför du vill bli volontär och vad du har för kunskaper som du kan bidra med. Ladda upp en bild på dig.

2. Fyll i dina uppgifter som vi efterfrågar ovan i meddelandet så noga du kan. Vi kommer göra en matching mot olika arbetsuppgifter.