Om Springpride

RFSL
Springprideparaden

Välkommen till Springpride Eskilstuna!

Vi hälsar alla deltagare, besökare och organisationer varmt välkomna att delta i vår strävan mot ett samhälle präglat av mångfald, öppenhet och respekt för människors olikheter.

Datum: Lördagen den 18 maj 2024 är det dags för Springpride på Fristadstorget i Eskilstuna. Men glöm inte att vecka 20 bjuder vi också in till föreläsningar, mingel, workshops, fester och kulturinslag som en del av vårt engagemang för en inkluderande och livfull gemenskap.

Budskap 2024: Rätten att få leva i regnbågens färger!
Tema 2024: Idrott.

Om Springpride: Springpride är Eskilstunas egen HBTQ-festival som stolt hyllar mångfald, öppenhet och mänskliga rättigheter sedan 2007. Vårt evenemang erbjuder allt från en färgsprakande prideparad till inspirerande artistframträdanden, givande seminarier, föreläsningar, och en mängd utställare. Glitter, glamour och dans är självklara inslag som fortsätter långt in på småtimmarna!

Mer information: Utforska våra olika sektioner till vänster (på dator) eller längre ner på sidan (på mobil) för att hitta detaljerad information om våra aktiviteter och evenemang. Följ också gärna vår Springpride-community på Facebook (länk) för de senaste uppdateringarna och nyheterna.

Har du frågor eller önskar mer information? Tveka inte att skicka oss ett meddelande genom formuläret nedan. Vi ser fram emot att träffa dig på Springpride 2024!