Anmäl programpunkt Springpride 2024

RFSL
Seminarium

Maximera er synlighet och påverkan med Springpride 2024!

Är ni redo att göra ert avtryck och stödja en värld byggd på inkludering och lika värde för alla? Springpride erbjuder en unik plattform för föreningar, myndigheter och företag att lysa upp vecka 20 med spännande och meningsfulla evenemang.

Varför delta i Springpride 2024?

  1. Synlighet och exponering: Ert arrangemang kommer att synas av tusentals människor på Springprides officiella webbplats, vilket ger er en ovärderlig exponering och möjlighet att nå ut till en bred publik.
  2. Stödja HBTQ-rörelsen: Genom att delta i Springpride visar ni ert stöd för HBTQ-gemenskapen och bidrar till att sprida viktig kunskap och medvetenhet om dess frågor och utmaningar.
  3. Mångfald av evenemang: Oavsett om ni planerar en föreläsning, workshop, seminarium, mingel eller kulturinslag, så ger Springpride er möjlighet att dela ert budskap och era idéer på ett kreativt och engagerande sätt.
  4. Officiell publicering: Efter godkännande kommer ert arrangemang att inkluderas i Springprides officiella program på springpride.se.

Anmäl ert arrangemang nu genom att fylla i formuläret nedan och låt Springpride 2024 bli platsen där era visioner och värderingar får lysa!

Välkommen till Pride House på ABF-huset!

Från den 13 till den 17 maj, vecka 20, förvandlas ABF-huset vid Fristadstorget till en plats för mångfald, kunskap och gemenskap – ett Pride House för alla att delta i och uppleva. Har du en programpunkt som du vill genomföra och dela med dig av under denna spännande vecka? Anmäl din programpunkt nedan och kontakta ABF Sörmland för mer information och stöd.

Kontaktpersoner:

Malin Nordling E-post: malin.nordling@abf.se

Sandra Berwick E-post: sandra.berwick@abf.se

Låt oss tillsammans skapa en Pride House-festival fylld med spännande och berikande programpunkter som hyllar mångfalden och gemenskapen inom HBTQ-samhället. Vi ser fram emot att höra från dig och vara en del av din fantastiska programpunkt på Pride House!

Programpunkten ska stämma överens med RFSLs värderingar (länk).

Skicka information om arrangemanget genom att fylla i information i meddelandefältet nedan: